PRET-pakket

PRET-factorWil jij met je organisatie ook van NIKS naar PRET? Samen met Edwin de Bree, Troje en een aantal andere PRET- makers heb ik een PRET-pakket ontwikkeld.

Dit PRET-pakket bestaat uit een serie interventies die de PRET in organisaties bevorderen. Dat kan van alles zijn: van een bedrijfsuitje naar een PRET-park inclusief een aantal workshops en groepsgesprekken over de bedoeling van de organisatie tot een gezamenlijk rollenspel over omgaan met de klant. Dit PRET-pakket wordt uiteraard volledig afgestemd op de aard en behoeftes van de organisatie en de mensen die er werken en hebben als belangrijkste doel om de vier pijlers onder PRET te stimuleren:

  • Positieve werksfeer
  • Respect voor elkaar en voor ieders bijdrage
  • Enthousiasme voor de bedoelding
  • Teamspirit

Het gaat dus om een serieuze verander-aanpak met een ludieke vorm en ondertoon. Uit tal van onderzoeken blijkt namelijk dat als mensen PRET hebben met elkaar, ze niet alleen beter samenwerken, maar ook creatiever, productiever en vrolijker zijn. En dat straalt hoe dan ook af op de klant en leidt zo tot dubbele PRET: Prestatie, Resultaat, Energie en Tevredenheid.

Dus wil je ook meer PRET in je organisatie? Mail ons:

myemail

 

 

 

 

Geef een reactie