Over mij

BEN-klein3Ik Ben filosoof, journalist, schrijver, praatjesmaker, ontregelaar, vader van twee prachtdochters, hardloper maar geen doodloper…

…en nog veel meer. Je vervult tijdens je leven en vaak gelijktijdig verschillende rollen, en dat maakt het ook wel zo interessant. De laatste jaren ben ik in mijn werk vooral bezig geweest met nieuw organiseren (zie het platform nieuworganiseren.nu), met het schrijven van managementboeken (De laatste manager, Klein receptenboek voor het nieuwe werken, Fuck de Regels) en het inspireren van medewerkers en leidinggevenden om het eens helemaal anders te doen (voor boekingen: meer informatie vind je hier).

Ik geloof heilig in de vindingrijkheid en creativiteit van mensen. Mensen kunnen veel meer dan we ze toestaan, vooral in grote, sterk gemanagede organisaties. Geef ze de ruimte, en ze gaan groeien en bloeien. Dat is niet alleen beter voor die mensen, het is ook beter voor de organisaties waar ze werken en voor de maatschappij, want we krijgen daardoor beter onderwijs, betere zorg, betere producten en een betere service.

Wil je meer weten over mij en mijn werk: kijk dan op mijn persoonlijke website benkuiken.nl

One Response to Over mij

  1. Ron Crone schreef:

    Hoi Ben, goed bezig met je nieuwe boek, veel plezier met de laatste weken en je Event, we spreken elkaar, groet, Ron

Geef een reactie